martes, 10 de mayo de 2016

LA VISITA DE L'ONA

El Dimecres 26 d'abril, les noies de primer d'Educació Infantil del Centre de Formació Professional Núria vam representar una obra de teatre, basada en els contes de l'Ona, escrits per l'Anna García.

Títol de l'obra: L'Ona en el País de les Meravelles.

A l'obra de teatre que vam representar hem volgut fusionar els dos contes de l'Ona, però d'una manera molt especial. La intenció de l'anna al escriure aquests contes, amb una protagonista en cadira de rodes, era apropar els nens/es i, en general, a tots els lectors, a una altra realitat, però vista de manera simpàtica i propera.

Tots els nens/es tenen dret a identificar-se amb el protagonista o la protagonista d'un conte, una pel·lícula  o, en aquest cas, una obra de teatre. Per això, vam voler ferlos partícips de les seves vivències dins un país ple de colors, personatges estrambòtics i moltes sorpreses. Ahir, l'Ona va viure moltes aventures i va conèixer nous amics al País de les Meravelles.

Una vegada acabada l'obra, vam fer una sèrie de tallers dirigits a tots els nens/es: pintar cares, pintar pedres, pintar amb dits, dissenyar felicitacions, fer corones... També vam assistir a la presentació dels contes de l'Ona de mà de l'Anna Garcia i la seva germana Cristina (Tina).

L'esforç va valer la pena només per veure la cara dels nens/es i de l'Anna gaudint de la nostra actuació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario