martes, 10 de mayo de 2016

CIRCO DE LAS MARIPOSAS

A classe vam veure un curtmetratge que té com a protagonista Nick Vujicic.
"El circo de la mariposa"

Opinió personal:

El curt "El circo de la mariposa" no et deixa indiferent i et fa reflexionar. Moltes vegades ens passa que ens sentim malament o tristos, quan en veritat no ha de ser així ja que el més important en squesta vida el tenim però és invisible als ulls, no es veu bé sinó amb el cor.

El més destacat és la superació. Tot i les dificultats amb què ens podem trobar a la vida mereix l'esforç i l'intent que aquestes dificultats ja no ho siguin.

Les veritables limitacions no sempre són físiques, sinó mentals, al penar "no puc" o "no sóc bo" sempre buscant protestos. Aquests rearfirmen les nostres limitacions i debiliten la nostra voluntat d'intentar-ho en algun moment. Quan hi ha molta gent amb majors discapacitats o dificultats han aconseguit sent meravelloses i sobretot referents. Per tant tots podem, el que no vulguem esforçar-nos, atrevir-nos i tenir valor és una altra cosa i de vegades l'únic que cal és voler de cor i les ganes de tirar endavant.

És cert que el suport i l'ajuda de l'entorn és molt important i influeix (negativament o positivament).
Ningú ha de sentir-se inferior a la resta de les persones per ser diferent, ja que aixó és l'essència de cada un i marca la diferència.
Per tant necessitem trobar la nostra pròpia motivació per poder tenir voluntat i el valor necessari per superar les nostres limitacions/dificultats/metes.

Per finalitzar l'únic necessari és intentar-ho, assumir el risc d'atrevir a anar més enllà i si surt malament no desanimar-nos, sinó estar disposats a intentar-ho una altra vegada, corregir i continuar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario